Monday, July 6, 2009

Cerita masa shoot

* Bos aku ni memang selalu macam ni. taktau la knp??, letih ke, tgh fikir masalah ke, cari idea ke, zikir ke dia je yg tau... eheheh...
* Kalau dah bos macam tu, anak buah pn kekadang terikut gak... ehehehe.. ( pening cerita masalah "negara" )
* Kalau tag ngan bos aku, aku memang suka guna lens ni... candid kan je semua orang... eheheh.. tapi kali ni aku dah di candid kan oleh teman seperjuangan aku sendiri... padan muka aku...
* Lagi satu... tertonggeng-tonggeng macam ni memang biasa la... tapi kalau dah kena tembak curi macam ni redha je la... ( siap ko abg.K, satu hari nanti aku pn nak tembak curi aksi ko plak )
* Penonton pun tak ketinggalan gak... tu baru dua tiga orang bebudak yg baik2 cuma tengok je... kena time bebudak yang hyperactive mau dipanjatnye tiang flash tu...
* Yang ni plak namanyer... " apa yang penting... kerjasama " ( wonderpets )... Ni nak dapatkan effect yg lebih sikit, kalau dua tiga orang sekali turun memang ada yang kena jadi tiang lampu macam aku tu... eheheh.. yang penting dapat ilmu... Tq bos banyak bagi ilmu fotografi ni...